" "



//Balqis Ahmad\\
20 Fakta Tentang Aku



1. Suka merah reddish, cravy and light pink, dark black and light deeply green
2. Guna handphone yang use normal keypad. Tak suka touch screen or computer keypad.
3. Ada dimple belah kiri.
4. Suka masakan kampung. Ex; gulai tempoyak, tempe, etc.
5. Gemar semua makanan yang diperbuat drpd chocolate. 
6. Mempunyai account FB, blogspot,yahoo, friendster, twitter. (but, a few dah deactivated)
7. Anak ketiga, daripada 5 beradik. Im the eldest sister.
8. Size kaki 37/6.
9. Berat latest 48.5. *okay memang gemokKetinggian 157cm. Pendek hihi.
10. Berjerawat pasir. Lagi-lagi time stress mcm exam phew pinky pinky polka dot kat muka T.T
11. Agak geli dan takut haiwan bebulu. Ex; cat tho dia comel.
12. Alah dengan seafood, maggi dan caffein.
13. Morning person, stay up bangun pagi much better dari stay up tengah malam.
14. 9 tahun bersekolah di single gender sch.
15. Kalau malu atau takut, mata akan berair.
16. Proses digestion sangat cepat :)
17. Pesakit asthma mengada. Tak boleh hidup dengan habuk or perubahan cuaca dengan mendadak.
18. Own al-Quran warna merah. Dan kehadiran baru warna pink.
19. Easy going, boleh masuk dgn semua jenis manusia dan perangai. Bukan talam dua muka tapi boleh tukar mask :P
20. Finally! Heh, sensitif, dan dan hati sangat fragile, tapi suka buat macho kuat dan gagah :D And it works!



Yeah simple-I-do :)

Written by The Owner at Sunday, February 3, 2013, 2:48 AM ϟ 0 Shout

Older Post | Newer Post


♥---------------------------------♥

Template: Putry Mirah
All a totally mine.No Basecode okay
Others: ? ? ?

Best view at MR.GOOGLE CHROME,congrat !

Dont Remove The credit ! I will make U Shame.Perkataan Hitam ni boleh padam


Copy Right . All Rights Reserved. Edited By Putry Mirah